Projecte social

Des de fa cinc anys, el projecte Eco d’aquí connecta als petits productors d’agricultura ecològica amb els consumidors finals, donant suport així als agricultors homologats en aquesta forma responsable de produir aliments mitjançant procediments sostenibles i proveint als consumidors d’aliments saludables, de millor qualitat nutritiva sense la presencia de substancies de síntesi química.

Historia d’un projecte

L’anima mater i promotor d’aquest projecte es l’Alejandro Guzmán Ojeda. Fa cinc anys, l’Alejandro era cuiner amb un estel Michellin i va decidir per convenciment moral arribar a l’arrel de la cadena alimentaria: el producte.

Va començar amb una furgoneta que connectava uns pocs agricultors ecològics d’arreu de Catalunya amb el consumidor final a Barcelona. Amb medis precaris, molt d’esforç i un grapat de col·laboradors va desenvolupar un projecte que avui disposa de quatre furgonetes i un camió, naus frigorífiques, magatzem i oficines a L’Hospitalet.

Avui, Eco d’aqui es un projecte amb registre sanitari RSIPAC 40.10889/CAT i es un distribuïdor oficial certificat pel CCPAE que es el segell català de certificació ecològica. Nº OPERADOR CCPAE CT-002793-EC


Leave a Reply
Et podem ajudar? Trucan's!

936670229

605925269

ugt@ecodaqui.org